Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/artistik/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 264

Warning: file_get_contents(http://www.sharechef.net/adw/youtheme/link-2.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/artistik/public_html/components/com_content/views/article/view.html.php on line 264

Punimet.

Punimet kryesore janë:

 

- Gdhendje në dru

- Portrete

- Objekte të ndryshme

Korniza me gdhendje

- Korniza për pasqyra
- Statuja

- Emblema

- Rafte

- Tavolina

- Karrike

- Tavane

- Punime të ndryshme artistike druri

- Veshje - Dekorim Lokalesh

 

Çdo punim është një copëz unike arti e realizuar totalish në mënyrë artizanale dhe është krejt unike. 

Druri i përdorur është i një cilësie të lartë që garanton jetëgjatësinë e veprave.

  • Kruja-Ore.JPG
  • Skenderbeu.JPG
  • Elbasani.JPG
  • Skederbeu Profil.JPG
  • Butrinti-Dea 2.JPG

 

Dyqani Fasada Dyqani Ekspozita Dyqani-RrBardhyl-small